About

Καλώς ήρθατε!!

H αγάπη μου για την μόδα εκδηλώθηκε, σε πολύ μικρή ηλικία, για οτιδήποτε όμορφο, λαμπερό αλλά και κάποιες φορές «περίεργο» για τον περισσότερο κόσμο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…
Βρίσκομαι στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και εργάζομαι σε μεγάλους τίτλους περιοδικών τα τελευταία 16 χρόνια.
Με το «τοπίο» στη μόδα να αλλάζει διαρκώς και την ανάγκη μου να επικοινωνώ ότι καινούργιο φτάνει σε εμένα ή ότι ανακαλύπτω καθημερινά στις διαδρομές μου, δημιουργήθηκε το..a stylish choice!

Ελπίζω μέσα σε αυτό, να βρείτε κάποια πράγματα που θα σας ενδιαφέρουν και θα σας φανούν χρήσιμα,θα πάρετε κάποιες ιδέες που θα «ομορφύνουν» την καθημερινότητα σας ή απλά θα σας κάνουν να χαμογελάσετε…
Τέλος, θέλω να ξέρετε, πως ότι διαβάζετε εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τον άνθρωπο που τα γράφει..και όσο για το τι είναι stylish…. είναι για τον καθένα από μας, καθαρά προσωπική υπόθεση…
Φιλικά,
Ανθή

( Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στούς ιδιοκτήτες τους)

Welcome to a stylish choice

My love for fashion and beauty was expressed in my early years.  I’m in the fashion industry for more than 16 years as a fashion and beauty editor.

I really hope that, in this blog, you’ll find interesting themes, some usefull informations and ideas  or that, what you’ll see, we’ll make you smile…

After all, for what is stylish, is really your choice

kind regards

Anthie

( All rights belongs to the owners of the photos)

 

 

 

 

 

 

(all rights go to the οςν

Advertisements

8 thoughts on “About

 1. Η μουσική και οι εφαρμογές της

  Η μουσική μας επηρεάζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και αυτό είναι ένας λόγος που την καθιστά ως αντικείμενο έρευνας σε πολλές και τις διάφορες πτυχές στην καθημερινή ζωή.
  Μια τέτοια πτυχή είναι η χρήση της μουσικής στη διαφήμιση, που σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, κατασκευάζει τέτοια μηνύματα, χρώματα και λέξεις που είναι αρκετά ισχυρά να ενισχύσουν το καταναλωτικό ενδιαφέρον και να αλλάξουν έτσι τις καταναλωτικές προθέσεις έτσι ώστε ν’ αγοραστούν τα συγκεκριμένα προϊόντα.
  Επιπλέον, σύμφωνα με μια διαχρονική μελέτη που πραγματοποιείται από τους ερευνητές στο πανεπιστήμιο Ηerriot-Watt, υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ των ακουσμάτων διαφορετικών ειδών μουσικής (pop, jazz, rock, rap, hip-hop, country) και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας μας (αυτό εκτίμηση, εσωστρέφεια, εξωστρέφεια, συναισθηματική σταθερότητα, δημιουργικότητα).
  Επιπλέον, πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα συστήνουν ότι ακούγοντας διαφορετικά είδη μουσικής επηρεάζουν συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου και επιδρούν στις γνωστικές μας αποδόσεις και τη δημιουργικότητα μας.
  Τέλος, η μουσική έχει γίνει αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα ως ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται σε ποικίλες ιατρικές και ψυχολογικές πτυχές όπως διαχείριση πόνου, ανησυχία, διαταραχές φάσματος αυτισμού και άλλα.

  Παναγιώτης Μακρής

  ΒΑ Applied Psychology, City University Of Seattle
  Dip Counseling Psychology, City Unity College

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s